GC TASARIM BASKI

 

GC TASARIM Baskı , kağıt ve Pvc üzerine baskılı tüm matbaa ve promosyon ürünlerinin ofset üretimini yapan, BLOKNOT , KATALOG , dergi , kitap ve KARTON ÇANTA konusunda uzmanlaşmış, son yılların önde gelen matbaa firmasıdır.

 

Amerikan Servis ve Ürün kutularınız gibi ürünlerde taklit edilmesi zor baskılarınızı titizlikle üreten, kitap ve dergi gibi çok sayfalı ürünlerinizde uygun fiyatlı kaliteli ürünler sunan bir matbaa firmasıdır.

2020 İmsakiye Baskı Fiyatları

2020 Yılı İmsakiye Çeşitlerimizle Hizmetinizdeyiz

 




 

 

2020 Ramazan İmsakiye Özel ve Ajans Fiyatlarımız İçin Lütfen İletişime Geçiniz. Türkiye’nin Her Yerine İmsakileriniz Yapılabilir.
Kampanyalı Özel Fiyatlarımızdan Faydanlanmanız İçin Bizimle İletişime geçebilirsiniz.

 

2020 Ramazan İmsakiyesi Hazır Tasarım ve Fiyatları (59 Çeşit İmsakiye)

 
 


 
2020 Ramazan İmsakiyesi; İçinde olduğumuz mübarek günlerin tüm müslüman aleminin ve oruç tutanların, imsak ve iftar vakitlerinin yanı sıra, namaz saatlerini göstererek ibadet zamanlarını gösteren reklam amaçlı bilgi kağıtlarıdır. Firmamız bu sene itibaryle 2020 imsakiye örneklerini ve çeşitleriyle sizlere baskı konusunda da yardımcı olmaya devam etmektedir. Yapmanız gereken 2020 imsakiye çeşitleri hakkında bizlere telefon ile ulaşarak reklam gelicek kısımlarınıza firma bilgilerinizi vermeniz ve hangi ilde olursanız olun, o ilin namaz ve vakit saatlerini Diyanetin vermiş olduğu bilgilere göre dizilimini yapıp, onayınız dahilinde baskı işlemine işlerinizi aldıktan sonra anlaşmalı olan kargolarımıza teslimini yapıp sizlere ulaştırmak için tüm çabamızı göstereceğiz. Sizden istenilen onay verdiğiniz tasarımın bilgilerini dikkatlice okumanız ve kontrol etmenizdir. Baskı konusunda onay alınan işlemlerde basım olduktan sonra iade olmamaktadır. Bu sebepten dolayı 2020 imsakiyeleri basım konusunda hata olmamakla birlikte dikkat etmeniz bizim açımızdan da siz müşterilerimiz açısından da önemlidir.
 
Ramazan İmsakiyesi Ebatları genellikle standart boylarda satılmaktadır. Yukarıdaki örneklerimize göre ebatları ve özelliklerini sizlerle paylaşıyoruz.
 
İsteğe göre çeşitleri şu şekildedir;
 
Yaldızlı 2020 İmsakiye
Tek Renk Baskı 2020 İmsakiye
İki Renk Baskı 2020 İmsakiye
Simli İmsakiyeler
 
Yukarıdaki bilgilere göre Ramazan İmsakiyesi 2020 örneklerini, firmamızdan temin edebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken mail ya da telefonlarımızdan bizlerde iletişime geçerek siparişleriniz oluşturabilirsiniz.
 
Altın Yaldızlı İmsakiye
Varak Yaldızlı İmsakiye
 
2020 İmsakiye Baskı Fiyatları arasında en özel baskı olan altın yaldızlı 2020 imsakiye baskısıdır. Fiyat aralığı yapıldığı adet miktarına göre değişkenlik gösteren ürünler arasında olmaktadır. Dolar kuruna bağlı değişkenlik gösteren fiyatlarda minimum 100 adet ve 100 adet katları şeklinde tek renk baskı işlemleri olmaktadır. Daha detaylı bilgi için irtibat sağlayarak sağlıklı fiyat alabilir tüm siparişleriniz oluşturabilirsiniz.
 
Karton İmsakiye
 
Ramazan imsakiyesi basımı arasında en çok tercih edilen ürünler arasında olan baskı türüdür. Genellikle Kuşe kartona 220gr Bristol dediğimiz 2020 imsakiyesi 350 gr yada 230gr Amerikan Bristol kağıda tek renk yada renkli baskı şeklinde yapılabilmektedir. Tasarım görselleri hazır olan ancak, göbek kısmı dediğimiz boş kısımlara ise, taleplere göre tek renk ya da çok renk şeklinde baskı yapılabilmektedir. Göbek baskı fiyatları, ilave renk oldukça fiyatlarda fark renk renk fark etmektedir. Bunun için en çok tercih edilen ve 2020 imsakiye fiyatları arasında en uygun olanı seçip, tek renk yaptırmanız sizin açınızdan hem uygun hem de bütçeniz açısından iyi olacaktır.
 

Ramazan İmsakiyesi Baskı Fiyatları

 
GC Tasarım firması olarak 2020 yılında da firmamız olarak imsakiye basımı konusunda tecrübelerimizi yine sizlerle paylaşmaya devam etmekten yorulmayacağımızı bilmenizi isteriz. En uygun ve en kolay şekilde temin edebilmeniz için, uzman ekibimizle siz değerli müşterilerimize 2020 imsakiye baskı fiyatları konusunda da firmamız olarak desteğimizi vermeye devam edeceğiz. Ucuz imsakiye basımı için ve de görsel anlamda elimizden geldiği kadar iyi bir sunum yapmak adına grafiker ekibimiz ile birlikte, vermiş olduğumuz örnekler sayesinde, yapılan çalışma onayından sonra baskı işlemlerini yaptıktan sonra teslimatını ya da kargo ile gönderimleri sağlanmaktadır. Tüm Türkiye’ye anlaşmalı kargomuz Mng Kargo ile gönderimler sağlanmaktadır. Ucuz imsakiye basımı için ve mübarek ramazan ayında, hem reklamlarınızın imsakiyelerde olması, hem de iftar ve imsak vakitlerini takip edebilmeniz için baskı işlerinizi ve firmanızı tanıtmak adına görsel anlamda desteğe ihtiyacınız olur ise, memnuniyetle yardımcı olacağımızdan hiçbir şüpheniz olmasın. Fiyat içerikleri ve detaylı bilgi için bizimle irtibat sağlayarak uzman kadromuz sayesinde sizlere yardımcı olacağımızı bilmenizi isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir