GC TASARIM BASKI

 

GC TASARIM Baskı , kağıt ve Pvc üzerine baskılı tüm matbaa ve promosyon ürünlerinin ofset üretimini yapan, BLOKNOT , KATALOG , dergi , kitap ve KARTON ÇANTA konusunda uzmanlaşmış, son yılların önde gelen matbaa firmasıdır.

 

Amerikan Servis ve Ürün kutularınız gibi ürünlerde taklit edilmesi zor baskılarınızı titizlikle üreten, kitap ve dergi gibi çok sayfalı ürünlerinizde uygun fiyatlı kaliteli ürünler sunan bir matbaa firmasıdır.

2021 Takvim Fiyatları

2021 YILI  TAKVİM BASIMI


 
2020 ömür takvim fiyatları
 

Firmalara Özel 2021 Blok Takvim Model ve Fiyatları Nedir?


 

 

 

YALDIZLI VE SİMLİ SERİSİ


 

 

 
İnsan hayatı için önemli ve değerli olan blok takvimler, günümüzde duvar, cep, masa takvimi olmak üzere pek çok farklı çeşitlerde bulunmaktadır. Takvimlerin temel amacı, mevcut günün hangi tarih olduğu, gün, ay, yıl olarak hangi tarihte olduğumuza dair en önemli bilgiyi vermektedir. Elbette sadece bu kadar değil, bir de 2011 blok takvimleri kullanırken randevularınızın olduğu, hatırlatmaların yer aldığı şekilde işlemlerinizde ileri tarihli planlamalar, geçmiş hakkında bilgi sahibi olmak ve tarihleri hatırlamak için yine çeşitli ucuz blok takvim kullanımlarına başvurmaktayız.

 

Birçok açıdan önem kazanan, evde, iş yerinde, ofiste, okul veya benzer birçok alanda da çeşitli takvimleri kullanmak isteriz. Bunlarla beraber ihtiyacımız olan takvimlerle alakalı olarak yeni yılın yaklaşması noktasında birbirinden farklı modellerde de yeni yıl 2021 blok takvim modelleri oluşturuyor, çeşitli takvim modelleriyle beraber yaratıcılığa yönelik tasarımlar yapılıyor.

 

2021 Blok Takvim Çeşitleri

Genel olarak firmaların tercih ettiği ve seri basım ile beraber istedikleri 2021 blok takvimler, en uygun fiyatlar çerçevesinde sizlere sunulan hizmetlerdir. Yüksek kalitede posterli şekilde basımı yapılan, özel olarak firmalara yönelik üretilen takvimlerde birçok renk kullanılma imkanı da bulunmaktadır. 2021 yılına yaklaşıyor olmamız ile beraber kaliteli ve en uygun fiyatlı şekilde matbaa firması aracılığıyla siz de seri basımlardan faydalanabilir; 500 ve katları olacak şekilde de yüksek adetli şekilde özel fiyatlarla 2021 yılı özel takvimlerden faydalanabilirsiniz.

 

İşletmelerin genelde en çok tercih ettiği blok takvimler, müşterilerine promosyon olarak sundukları takvimlerdir. En uygun fiyatlarla beraber istenilen derecede kullanılır, yeni yılın yaklaşması ile tüm müşterilerine firmaların dağıttıklarını görmekteyiz. Ürün veya hizmet tanıtımlarının takvim posterlerinde reklam olarak kullanıldığı şekilde tercih edilen kaliteli takvimlerde, doğru ve güvenilir baskı kalitesiyle beraber tüm ev veya iş yerlerinde takvimlerinizin asılı şekilde kullanıma imkan tanıyabilirsiniz.

 

Yılın 365 günü kullanılabilir modellerde 2021 ömür takvim modellerinde baskı ve renk kalitesinin ön planda olduğu, reklam açısından da her şekilde müşterilerinize uygun bilgiler sunduğunuz bu takvimlerin hem masa hem de duvarlara göre olacağı şekilde tercihlerinizi yapabilirsiniz. Kurumsal bir çözüm arayışı içerisinde, müşterilerinize en iyi şartlarda siz de promosyon olarak sunacağınız takvim gibi keyifli hediyelerle beraber kurumsal kimliğinizin bir parçası olarak kullanabilirsiniz. Hem şık görünüm kazandırmak hem de etkili bir çözüm noktasında kaliteli bir şekilde partner ve müşterilerinize dağıtılması adına değerlendirebileceğiniz takvim tasarımlarında, kendi marka ve reklamınızın yapılmasını sağlayacağınız şekilde de değerlendirebilirsiniz.
 
Profesyonel tasarımlarla beraber prestij ve profesyonel marka tanıtımını ön plana çıkarttığınız bu noktada, dikey masa takvimi ya da blok takvimlerle beraber duvarlarda asılı şekilde ofis, ev, iş yeri gibi alanların tamamında kullanılabilir halde sunabilirsiniz. Hem kurum içi hem de kurum dışında, kurumsal kimliğinizi ön plana çıkartabileceğiniz doğru tasarımlarla hedeflenecek reklam süreçlerinizi uygun şekilde yapabileceğinizden emin olabilirsiniz.

 

Birçok çeşitte takvim basım modelleri olduğu gibi baskı ebatları ve gramajı da önemlidir. Takvim baskı fiyatları belirlenirken de en çok buna dikkat edilmektedir. Genelde 350 gram takvim basımı yapıldığı gibi çok renkli mi düz renkli mi isteklerinizi de belirleyerek, standart ebatlarda bastırabilir ya da özel istekleriniz varsa da bunu istedikten sonra kuşe kâğıda, Amerikan bristol kağıtlarına baskı olacak şekilde yaptırabilirsiniz.

 


2021Yılı Piramit Takvim ve Gemici Takvim Fiyatları

 

2021 Yılı Takvim Özel ve Ajans Fiyatlarımız İçin Lütfen İletişime Geçiniz.
 

Türkiye’nin Her Bölgesine Takvim Yapılabilir.

 

Kampanyalı Özel Fiyatlarımızdan Faydalanmanız İçin Bizimle
İletişime geçebilirsiniz.

 
2021 YILI ÖMÜR TAKVİM TAKOZ ÖRNEKLERİ (Adet miktarınız yüksek ise özel fiyat alabilirsiniz.)
 

2021 Yılı Poster Basımı (Reklam Alanına Göbek Baskı Yapılmaktadır.)

 

2021 Yılı Özel Poster Basımı (TAMAMI ÇOK RENKLİ FİRMANIZA ÖZEL TAKVİM & POSTER BASIMI) 34×49 veya 49x69cm Ebatlarında

 


 
2021 takvim baskı

 

Firmaların 2021 yılı blok takvim fiyatları ve baskısı yaptırmak için bu dönemde olduğundan ucuz ve kaliteli basımı yapan matbaa firması olarak bizi tercih etmelisiniz.

 

İşletmelerin özellikle promosyon konusunda en uygun fiyatı almak isteyen firmalar arasında yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte ürünlerinin tanıtımı ve reklamlarını yapmak için bu sürede güvenilir basım yapan matbaaları tercih etmektedirler. Yeni yılın gün sayısı 365 gün olduğundan 2021 yılı takvimi şuan itibariyle ilgi görmeye başlamıştır. Baskı ve reklam açısından da müşterilerin masalarında yada duvarlarında mutlaka takvim eksik olmayacağından, bu dönemde kullanılan promosyon ürünleri oldukça ilgi görmekte ve reklam açısından da işletmelerin basım konusunda dikkatini çekmektedir. İmalat ve üretim açısından da gayet başarılı olan 2021 takvimi ucuz ve ekonomik olarak özelliğini korumaktadır. Bunun için çeşitlerine göre değişkenlik gösteren 2021 yılı takvimleri fiyatları özelliklerine göre fiyat farklılıkları oluşturmaktadır.. Son dönemde yaşadığımız pandemi sürecinde işletmelerin reklamlarını daha da iyi yapabilmeleri için ucuz blok takvim yaptırmaları ekonomik toparlanma için yeni bir reklam aşamasına gelmiştir. Her çeşit reklam hizmetlerinizde yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.

 

2021 Takvim Baskı Ücretleri ve Baskı Fiyatları

 

Üretim ve imalat parkurundaki  çeşitlerimizle siz değerli müşterilerimize 2020 takvim basımı için detaylı bilgiler ve fiyatlandırmaları aşağıda sizlere sunmuş bulunmaktayız. Tercihlerinize göre fiyat teklifi almak ve de bizlere istemiş olduğunuz ucuz 2021 takvim basımı hakkında görüşlerinizi de ayrıca iletebilirsiniz.
 
Günümüz şartları içerisinde teknolojiyle beraber insanlar dijital takvim kullanmayı daha çok seviyor olsalar da hala hoş takvim tasarımlarında geleneksel takvimlerden ayrılmayan büyük bir kitle bulunmaktadır. Sabit bir şekilde de takvimlerde birçok kullanışlılık açısından tercihler bulunurken, süsleme ve yaratıcı tasarımlarla beraber hala kullanılmaya devam etmektedir.
 
2021 Blok Takvim Çeşitleri
 
Çeşitlerine göre değişiklik göstermektedir. Aşağıda özellikleri bulunan 2021 takvim fiyatları ile ilgili geniş bilgiler yer almaktadır.
 
Blok Karton – Çok Renkli – 31×44 cm – 350 gr Amerikan Bristol – (Altın Yaldızlı)
Blok Karton – Çok Renkli – 31×44 cm – 350 gr Amerikan Bristol
Poster – Çok Renkli – 31×44 cm – 350 gr Amerikan Bristol
 
*Blok kartonlar en az 100-200-300 ve katları şeklinde temin edilmektedir. Stokta kalan ürünlerimiz için bizimle irtibata geçmeniz sağlıklı olacaktır. Stok durumlarını kontrol etmenizi için erken sipariş vermeniz yararınıza olacaktır.
 
Not : Fiyatlar güncel kur ile bağlı olduğundan iletişime geçmeniz yararlı olacaktır. Blok takoz takvimi gibi istekleriniz olur ise bu konuda da sizlere memnuniyetle yardımcı olmaktan mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz. Müşteri Blok Takoz takvimi isterse ekstra ödeme yaparak tedarik edebilir ya da tarafımız dahilinde temin edebilir. Ürünlerimizin 100’lük paketler halinde üretimi olmaktadır.

 
2021 Yılı Takvim Örnekleri
 


 

  • Blok Karton Takvim Basımı
  • Poster Takvim Basımı
  • Battal Gemici Takvim Basımı
  • Gemici Takvim Basımı
  • Tekli Gemici Takvim Basımı
  • Sümen Takvimi Basımı
  • 52 Hafta Sümen Takvimi Basımı
  • Sert Piramit Takvim Basımı
  • Piramit Takvim Basımı

 

2021 Takvim Baskı Fiyatları

 

  1. Blok Karton Takvim Basımı(Altın Yaldızlı)Özellikleri : Çok Renkli – 31x44cm – 350 Gr Amerikan Bristol Baskı (2 Çeşit vardır. Bilgi alabilirsiniz.)

 

  1. Blok Karton Takvim BasımıÖzellikleri : Çok Renkli – 31x44cm – 350 Gr Amerikan Bristol Baskı (5 çeşit vardır. Bizden bilgi alabilirsiniz.)

 

  1. Poster Takvim Basımı
    Özellikleri : Çok Renkli – 31x44cm – 350 Gr Amerikan Bristol Baskı (2 çeşit vardır. Bizden bilgi alabilirsiniz.)

 

    1. Battal Gemici Takvim Basımı34×49 cm – 70 gr. 1.Hamur Baskı şeklinde yapılmaktadır.

 

    1. Özel Karton Takvim BasımıÖzellikleri = 350 gr. Amerikan Bristol 34×49 cm ebatlarında olmaktadır.

 

  1. Sümen Takvimi Basımı34×49 cm Ebat – 250 Cilt 52’lik Çok Renkli – 80 gr. 1.Hamur – Yapraklar Aynı – Altı Kartonlu Üstten Tutkallı olmaktadır.

 

  1. 52 Hafta Sümen Takvimi Basımı18,5×40 cm Ebat – 1000 Cilt – 54’lük Ciltler Halinde – Kapak Çok Renkli 250gr. Bristol – İçler Tek Renk 80gr olmaktadır.

 

  1. Sert Piramit Takvim Basımı14×20 cm Yaprak Ebadı – 1000 Adet – 12 Yaprak 128gr Kuşe – Tutaç Beyaz / Mukavva Sıvama – Spiralli olmaktadır.

 
Piramit Takvim Basımı
 
14x20cm Yaprak Ebadı – 1000 Adet – 12 Yaprak 128gr Kuşe – Tutaç Beyaz 400gr. Bristol Baskısız – Spiralli
Sizlerinde promosyon takvim basımı için talepleriniz ve istekleriniz iletişime geçmeniz dahilinde ürün çeşitliliğimiz hakkında sizlere yardımcı olabilriz. Tasarım ve görsel konusunda isteklerinizi yerine getirmek için bize vereceğiniz bilgiler açıklayıcı olmalıdır. Hazır baskılarda uygun fiyatlarımız ayrıca vardır. İmalatımızda ayrıca 2021 atatürk takvimi de vardır. Ancak yeni ya da tasarım konusunda bilgisi olmayan işletmeler için ise ekstradan tasarım hizmetimiz mevcuttur. Ekstra yapılan tasarımlar için fiyatlarımızda tasarım ücreti de eklenmektedir. 2021 promosyon takvim için sipariş sürecimiz 5-7 iş günüdür. Baskılarımız da demo onayı alındıktan sonra basım işlemleri gerçekleşmektedir. Onay verdikten sonra baskıdan dönüş olmamakla birlikte, bu konuda dikkatlice onay vermenizi özenle istemekteyiz. Ucuz takvim basımı konusunda hazır işlerinizde indirim ve iskonto seçeneklerimiz için telefon aracılığıyla bizimle iletişime geçebilirsiniz. Müşterilerimiz için en büyük temennimiz, nice sağlıkla hep birlikte sevdiklerinizle güzel bir yıl geçirmenizi temenni ederiz. Gc Tasarım firması olarak 2021 yılınızı kutlarız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir