GC TASARIM BASKI

 

GC TASARIM Baskı , kağıt ve Pvc üzerine baskılı tüm matbaa ve promosyon ürünlerinin ofset üretimini yapan, BLOKNOT , KATALOG , dergi , kitap ve KARTON ÇANTA konusunda uzmanlaşmış, son yılların önde gelen matbaa firmasıdır.

 

Amerikan Servis ve Ürün kutularınız gibi ürünlerde taklit edilmesi zor baskılarınızı titizlikle üreten, kitap ve dergi gibi çok sayfalı ürünlerinizde uygun fiyatlı kaliteli ürünler sunan bir matbaa firmasıdır.

2022 17×24 Ajanda Fiyatları

2022 17x24 Ajanda Fiyatları
 

AJANDA NEDİR ?

 
Ajanda, çoğu kişinin günlük, iş, eğitim vb. gibi alanlarda aklındaki olan bir şeyi unutmamak için yazdığı defter türüdür. Ajanda günlük, haftalık, yıllık gibi planlamalar da birçok kişi tercih etmektedir. Günlük yaşantınızda ajandayı not, veresiye, ders ve planlama vb. gibi birçok yerde farklı amaçla kullanıldığını görebilirisiniz.

 

AJANDANIN ÖZELLİKLERİ

 
– Sayfa sayısı fazladır,
 
– Dayanıklı yapıya sahiptir,
 
– Uzun süreli kullanılmaya uygundur,
 
– Çoğu sayfada tarih belirtilmiştir,
 
– Ön ve arka kapak sade veya şık tasarıma sahip olabilirler,
 
– Sayfa içeriği özenle hazırlanır,
 
– Her alanda farklı amaçlarda kullanılabilir

 

AJANDA TUTMANIN ÖNEMLERİ

 
Ajanda tutmak iş, eğitim, not, planlama vs. gibi konularda unuttuğunuz bir detayı hatırlamanızı sağlar. Mesela iş toplantısına gireceksiniz ve diyeceklerinizden bir kısmını unuttunuz işte o sırada ajanda da diyeceklerinizi yazdıysanız hızlıca bakıp işinizi görebilirsiniz. Ajanda en önemli yanı ise teknolojik aletlere göre daha güvenli çünkü teknolojik bir alete bir bilgi yazıp kaydettiniz sonra hatırlamak için bakmaya çalıştığınızda elektrik, hesap çalınması, veri kaybı vb. gibi durumlarda ulaşma imkanınız baya az olacaktır. Ama ajandaya yazmak anında bakıp hatırlamanız konusunda daha avantajlı tek yapmanız gereken çoğunlukla yanınızda taşımaktır.

 

– Unuttuğunuz bir şeyi hatırlamanıza yardımcı olur.
 
– Motivasyonunuzu hazırlar.
 
– Planlamalarınızı daha iyi bir psikolojide hazırlarsınız.
 
– Günlük yaşantınızda daha planlı davranmanızı sağlar.

 

2022 17×24 AJANDA FİYATLARI

 
   2022 17×24 ajanda fiyatları, ajandanın sayfa düzeni, sayfa sayısı, ön ve arka kapak tasarımına göre fiyatlarında değişkenlik gösterebilir. Ajandalarınızın güzel olmasını istiyorsanız iyi bir matbaa ile anlaşma yapmasınız gerekmektedir.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir