GC TASARIM BASKI

 

GC TASARIM Baskı , kağıt ve Pvc üzerine baskılı tüm matbaa ve promosyon ürünlerinin ofset üretimini yapan, BLOKNOT , KATALOG , dergi , kitap ve KARTON ÇANTA konusunda uzmanlaşmış, son yılların önde gelen matbaa firmasıdır.

 

Amerikan Servis ve Ürün kutularınız gibi ürünlerde taklit edilmesi zor baskılarınızı titizlikle üreten, kitap ve dergi gibi çok sayfalı ürünlerinizde uygun fiyatlı kaliteli ürünler sunan bir matbaa firmasıdır.

2022 Ajanda Fiyatları


 

AJANDA NEDİR ?

 
Ajanda, çoğu kişinin günlük yaşantısında kullandığı defter türlerinden biridir. Daha çok başta iş, eğitim, günlük gibi alanlarda kullanılmak tercih edilir. Genellikle günlük, haftalık, aylık ve yıllık gibi planlamalarda da kullanılabilirler. Ajandanın iş defteri olarak kullanılması dışında da veresiye defteri, günlük defteri, plan defteri, ders defteri ve daha birçok amaçla kullanılabilir. En çok tercih edilen A5 ajanda boyutudur.

 

AJANDANIN ÖZELLİKLERİ

 
– Her sayfasında belirli tarih vardır.
 
– Normal defterlere göre yaprak sayıları fazladır.
 
– Uzun yıllar kullanılabilir.
 
– Dayanıklı yapıya sahiptirler.
 
– Sıradan defterlere göre daha kalın bir yapıya sahiptirler.
 
– İdeal ajanda boyutu A5 kağıt türüdür.
 
– Sade ve şık bir tasarıma sahiptirler.

 

AJANDA TUTMAK NEDEN ÖNEMLİ

 
Düzen bir şekilde ajanda tutmak yaptığınız planları, ders notlarını, önemli tarihleri vb. gibi şeyleri unutmamak size yardımcı olur. Günlük yaşantınızdan, eğitim hayatınızdan not almanız iş ve yaşamınızda daha emin ve disiplinli olmanızı sağlar. Ajandalar bazı durumlarda teknolojik aletlere tercih edilir. Mesela önemli şifrelerinizi, notlarınızı, planlarınızı teknolojik aletlerde tutmak tehlikeli olabilir. Çünkü teknolojik aletler çökebilir, verileriniz çalınabilir vb. gibi durumlarda kısacası bilgileriniz kaybolabilir. Bunun için planlarınızı, şifrelerinizi, notlarınızı ajanda da tutmak sizin için daha güvenilir ve iyi olacaktır. Bu sayede birşeyi unuttuğunuzda elektrik kesinti vb. durumlar olsa bile kolayca bakıp hatırlayabilirsiniz.

 
 

AJANDA TUTMANIN FAYDALARI

 
– Yapılan işin ciddiye alınmasını sağlar.
 
– Unuttuğunuz herhangi bir şeyi unutmamanızı sağlar.
 
– Sorumluluk duygusunu arttırır.
 
– İstediğiniz bilgileri kolayca hatırlamanızı sağlar.
 
– İş planlamalarınızı daha iyi bir psikolojiyle yaparsınız.
 
– Not almak sizi gün içinde daha motive tutar.

 

2022 AJANDA FİYATLARI

 
Ajanda fiyatları, sayfa düzenine, şık tasarımına ve sahip olduğunu özelliklere göre değişiklik göstermektedir. Her yıl olduğu gibi bu yılda 2022 Ajanda kapakları da ön plana çıkacaktır.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir