GC TASARIM BASKI

 

GC TASARIM Baskı , kağıt ve Pvc üzerine baskılı tüm matbaa ve promosyon ürünlerinin ofset üretimini yapan, BLOKNOT , KATALOG , dergi , kitap ve KARTON ÇANTA konusunda uzmanlaşmış, son yılların önde gelen matbaa firmasıdır.

 

Amerikan Servis ve Ürün kutularınız gibi ürünlerde taklit edilmesi zor baskılarınızı titizlikle üreten, kitap ve dergi gibi çok sayfalı ürünlerinizde uygun fiyatlı kaliteli ürünler sunan bir matbaa firmasıdır.

2022 Atatürk Ajandası

 

ATATÜRK AJANDASI NEDİR ?

 
Atatürk ajandası, özel tasarıma sahip olan bu ajanda her sayfasında ayrı ayrı Atatürk’ün hayatına ve yaşantısına dahil bilgiler vermektedir. Her yıl olduğu gibi o yıla özel Atatürk ajandası basılmaktadır. Bu yılda ise 2022 Atatürk Ajandası basılıyor ve basılmaya devam etmekte. Kaliteli ve uygun fiyata Atatürk ajandası için GC Tasarıma ulaşarak kolay bir şekilde alabilirsiniz.
 

AJANDA NEDİR ?

 
Ajanda, çoğu kişinin günlük yaşantısında kullandığı defter türlerinden biridir. Daha çok başta iş, eğitim, günlük gibi alanlarda kullanılmak tercih edilir. Genellikle günlük, haftalık, aylık ve yıllık gibi planlamalarda da kullanılabilirler. Ajandanın iş defteri olarak kullanılması dışında da veresiye defteri, günlük defteri, plan defteri, ders defteri ve daha birçok amaçla kullanılabilir.

 

AJANDANIN ÖZELLİKLERİ

 
– Her sayfasında belirli tarih vardır.
 
– Normal defterlere göre yaprak sayıları fazladır.
 
– Uzun yıllar kullanılabilir.
 
– Dayanıklı yapıya sahiptirler.
 
– Sıradan defterlere göre daha kalın bir yapıya sahiptirler.
 
– İdeal ajanda boyutu A5 kağıt türüdür.
 
– Sade ve şık bir tasarıma sahiptirler.

 

M.K. ATATÜRK’ÜN KISA HAYATI

 
Mustafa Kemal Atatürk 1881 yılında Selanik’te doğdu. Ali Rıza Efendi babası, Zübeyde Hanım ise annesidir. Mustafa Kemal Atatürk’ün eğitim aldığı okullar baştan sona şöyledir; ilkokul eğitimini Mahalle Mektebinde ve Şemsi Efendi Okulunda, ortaokul eğitimini Selanik Mülkiye Rüştiyesi ve Selanik Askeri Rüştiyesinde, lise eğitimini Selanik Askeri İdadisi, üniversite eğitimini ise Harp Okulu ve Harp Akademisinde almıştır. 1893 yılında Askeri Rüştiye’de okurken matematik öğretmeni ona Kemal ismini verdi ve böylece ismi Mustafa Kemal oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir