GC TASARIM BASKI

 

GC TASARIM Baskı , kağıt ve Pvc üzerine baskılı tüm matbaa ve promosyon ürünlerinin ofset üretimini yapan, BLOKNOT , KATALOG , dergi , kitap ve KARTON ÇANTA konusunda uzmanlaşmış, son yılların önde gelen matbaa firmasıdır.

 

Amerikan Servis ve Ürün kutularınız gibi ürünlerde taklit edilmesi zor baskılarınızı titizlikle üreten, kitap ve dergi gibi çok sayfalı ürünlerinizde uygun fiyatlı kaliteli ürünler sunan bir matbaa firmasıdır.

2022 İmsakiye Baskı Fiyatları

 

2022 Yılı İmsakiye Çeşitlerimizle Hizmetinizdeyiz

 

 


 

 

2022 Ramazan İmsakiye Özel ve Ajans Fiyatlarımız İçin Lütfen İletişime Geçiniz. Türkiye’nin Her Yerine İmsakiye Yapılabilir. Mng Kargo aracılığıyla indirimli gönderim sağlanabilir.
Kampanyalı Özel Fiyatlarımızdan Faydanlanmanız İçin Bizimle İletişime geçebilirsiniz.
 


 

2022 Ramazan İmsakiyesi Hazır Tasarım ve Fiyatları

Yaldızlı ve Karton Olarak (57 Çeşit İmsakiye)
 


 
Ramazan ayının gelmesi ile birlikte imsakiye telaşı da tüm Türkiye’de hissedilmeye başlamaktadır. Recep, Şaban ayı derken mübarek Ramazan ayını eda etmek tüm müslümanlar açısından önemli olduğundan bu günler de oruç tutmamız açısından imsakiye saatlerini kontrol etmekteyiz. Telefon ve diğer dijital seçeneklere nazaran imsakiye 2022 imsakiye baskı fiyatları kategorisindeki modellerimiz göz kamaştırıcı özelliğiyle müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek adına özenle basımı yapılmaktadr. Eski Ramazanları hatırlamak için özel baskılı imsakiyeler en iyi seçenek olduğu gibi bilgilerin doğruluğuna da çok dikkat etmekteyiz. Bu bağlamda yaptığımız tüm imsakiye bilgilerini Diyanet İşleri Başkanlığından bizzat almakta olup, oruç tutan insanlarımızın hakkına girmemek adına doğru ve güvenilir bilgileri alıp özenle kontrol edildikten sonra basım aşamasına geçtiğimizi de bilmenizi isteriz. İftar, sahur ve namaz vakitlerinin hatırlanması bakımından tasarımlarımız bu mübarek aya özel bir şekilde hazırlanıyor ve güvenli bir şekilde kontrollerini yapıyoruz. Reklam baskılı imsakiyelerimiz aynı zamanda reklam kategorisinde etkili özelliklere sahiptir.2022 imsakiye baskı fiyatları en iyi rakamlarla sitemizde yer alıyor. Çeşit bakımından ofset baskılı yada yaldızlı seriler dediğimiz, özelliklerde olan imsakiyeler tercihen müşterilerimizin talebi doğrultusunda yapılıp tek renk yada renkli basım şeklinde de üretimi yapılmaktadır.
 
2023 İmsakiye Baskı Fiyatları
 
Ramazana ayına özel 2022 imsakiye tasarımlarımızda cami, ayet, güzel söz, hadis-i şerif ve benzeri görsel özellikler göze çarpmakta ve tercihe bağlı olarak çeşitli modellerimiz olmaktadır. Yaldızlı 2022 özel tasarımlarımız tablo özelliğine sahiptir vede oldukça kullanışlıdır. Sadece ramazan ayında değil her zaman duvarınıza asmak isteyeceğiniz 2022 imsakiye tasarımlarımız, mübarek ramazan ayında iftar, sahur ve namaz vakitlerini kaçırmamanız için özel hazırlanmaktadır.

 

Karton İmsakiye

 
Diyanetin verilerine göre hazırlanan 2022 ömür imsakiye tasarımlarımız il il farklılık göstermektedir. Firma olarak Türkiye’nin dört bir yanına kargo seçeneği sunuyoruz. Her ilin 2022 ömür imsakiye bilgileri farklıdır ve firma olarak bu farklılığı takip ediyoruz. Kişiye ve firmalara özel tasarımlarımızda istediğiniz baskı işlemini seri bir şekilde gerçekleştiriyoruz.

İmsakiye işlemleri Ramazan ayı yaklaştığı zaman yoğunlaşır. Bu nedenle bu mübarek ay yaklaşmadan ömür imsakiye basım işlemini erkenden çözmelisiniz. Sitemizi ziyaret ederek ömür imsakiye modellerimizi tek tek inceleyebilirsiniz ve bu modelleri anında sipariş edebilirsiniz. Yeni nesil yöntemlerle gerçekleştirilen baskı işlemlerinde kullanılan malzemeler birinci sınıf özelliklere sahiptir.
 

Ramazan İmsakiyesi Baskı Fiyatları

 
Fiyatlandırmada ekonomik seçenekler sunan firmamız istenilen süre zarfında 2022 imsakiye çeşitleri için teslimat gerçekleştirmektedir. Adet, malzeme özellikleri, tasarımın genel özellikleri ve kişiye özel 2022 imsakiye baskı fiyatı belirleyen unsurlar içerisinde yer almaktadır. Vip, lüks, ekonomik, standart ve kişiye özel kategorilerinde 2022 imsakiye baskı işlemlerinde firmamız ekonomik çözüm seçeneği sunmaya devam etmektedir.
 
Her yıl olduğu gibi 2022 imsakiye baskısı sitemizde estetik özellikleriyle satışa sunulmaktadır. Profesyonel elemanlarla gerçekleştirilen baskı işlemlerinde isteğe bağlı modellerde isteğe uygun fotoğraf ve grafikler baskıya verilebilir. 2022 imsakiye çeşitleri geçen yıl olduğu gibi aynı kalitede satışa sunulmaktadır. 2022 imsakiye baskısı konusunda müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
 
Trend Modeller Sitemizde
 
Müşterilerimiz talepleri doğrultusunda göz dolduran tasarımlarımız 2022 imsakiye fiyatları kategorisinde uygun fiyata satılmaktadır. Kalitesiyle tercih sıralamasında ilk sırada yer alan ve yeni yılın trend modellerini bir araya getiren 2022 imsakiye örnekleri sitede yerini almış siz müşterilerimizin önerisine sunulmuştur. 2022 imsakiye fiyatları her zaman olduğu gibi en iyi rakamlarla sitemizde satışa sunulmaktadır. 2022 imsakiye örnekleri yeni yıla özel tasarlanmıştır.

Mübarek üç ayların girmesiyle birlikte oruç heyecanı tüm yurdu sarmış durumdadır. 2022 Ramazan imsakiyesi basım işlemlerinde de aynı heyecan hissedilmektedir. 2022 Ramazan imsakiyesi basım işlemleri şu anda devam etmektedir. Özel baskılı tasarımlarımız içerisinde karton imsakiye basımı aradığınız kaliteyi yansıtmaktadır. Karton imsakiye basımı diğer baskılara nazaran fiyatı yüksektir.
 

Ucuz İmsakiye Basımı

Baskı işlemlerin basılacak olan adet önemlidir. Adet arttıkça Ramazan imsakiyesi 2022 tasarımlarının fiyatı düşmektedir. Fiyatta firma olarak her zaman en iyi rakamları tercih ediyoruz. Kişiye özel Ramazan imsakiyesi 2022 tasarımlarımızda isteğe uygun satış seçeneği sunuyoruz. Lüks ve vip tarzı modellerin yanı sıra ucuz imsakiye basımı da profesyonel ekibimiz tarafından gerçekleştirilmektedir. Ucuz imsakiye basımı kategorisindeki ürünlerimiz de kalitelidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir