GC TASARIM BASKI

 

GC TASARIM Baskı , kağıt ve Pvc üzerine baskılı tüm matbaa ve promosyon ürünlerinin ofset üretimini yapan, BLOKNOT , KATALOG , dergi , kitap ve KARTON ÇANTA konusunda uzmanlaşmış, son yılların önde gelen matbaa firmasıdır.

 

Amerikan Servis ve Ürün kutularınız gibi ürünlerde taklit edilmesi zor baskılarınızı titizlikle üreten, kitap ve dergi gibi çok sayfalı ürünlerinizde uygun fiyatlı kaliteli ürünler sunan bir matbaa firmasıdır.

2023 Takvim Fiyatları

2023 YILI TAKVİM BASIMI

 

 

Firmalara Özel 2023 Blok Takvim Ofset Baskı ve Simli Yaldızlı Modellerimiz

 

 

 

 

2023 YILI YALDIZLI VE SİMLİ SERİSİ


2023 Yılı Piramit Takvim ve Gemici Takvim Fiyatları

 

2023 Yılı Takvim Özel ve Ajans Fiyatlarımız İçin Lütfen İletişime Geçiniz.
 

Türkiye’nin Her Bölgesine Takvim Yapılabilir.

 

Kampanyalı Özel Fiyatlarımızdan Faydalanmanız İçin Bizimle
İletişime geçebilirsiniz.
 

2023 YILI ÖMÜR TAKVİM TAKOZ ÖRNEKLERİ (Adet miktarınız yüksek ise özel fiyat alabilirsiniz.)
 

2023 Yılı Poster Basımı (Reklam Alanına Göbek Baskı Yapılmaktadır.)
 

2023 Yılı Özel Poster Basımı (TAMAMI ÇOK RENKLİ FİRMANIZA ÖZEL TAKVİM & POSTER BASIMI) 34×49 veya 49x69cm Ebatlarında

 
2023 Takvim Fiyatları

 

Takvim, evler ve iş yerleri için vazgeçilmez üründür. Her zevke uygun takvim tasarımları, her kullanıcıya uygun bilgi kaynağıyla üretilen takvimler bütün yıl boyunca en büyük bilgi ve aktüel desteğiniz olmaktadır. 2023 takvim fiyatları üretim teknolojisi, baskı ve kağıt özelliklerine göre belirlenmektedir. İster blok takvim ister Sümen takvimi ihtiyacınız bulunsun güvenle sipariş verebilirsiniz.

 

Ürünleriniz özenle size ulaştırıldıktan sonra keyifle kullanabilir, günler, haftalar ve saatlerle ilgili tüm bilgileri kolaylıkla görebilirsiniz. Ajandanızın takibinden, özel günlerinizin takibine kadar kontrolünüzde tutabilirsiniz. Takvim baskılarınızı GC güvencesiyle sipariş verdikten sonra tam zamanında teslim edileceğinden emin olabilirsiniz.

.

Takvim Fiyatları & Özellikleri

 

Takvimler, baskı tekniği, içeriği ve görsel özellikleriyle tercih edilmektedir. 2023 yılı takvimleri özel baskı teknikleri ve muhteşem tasarımlarıyla sizlerin seçimini beklemektedir. GC TASARIM tarafından 2023 yılı takvimleriniz üretilerek en iyi paketleme yöntemiyle adresinize teslim edilecektir. 2023 ömür takvim seçenekleri arasından siz de tercihinizi kullanarak sipariş verebilirsiniz.

 

Kendiniz ve sevdikleriniz için en güzel yeni yıl armağanı olacak zevkle kullanacaksınız. 2023 takvim baskı fiyatları en uygun şekilde kullanıcıya yansıtılmaktadır. Ayrıca merak edenler için takvimler üzerinde de fiyat bilgileri bulunmaktadır. Ucuz takvim basımı isteyenlerin en yakın destek adresi de GC TASARIM olarak 7/24 hizmet vermektedir. Kağıt kalitesi, baskı teknolojisi ve görsel ayrıcalıklarıyla sahip olacağınız 2023 takvimleriniz yıl boyunca masanızdan ve yaşam alanlarınızdan ayıramayacaksınız.

 

Takvimler en kolay kullanıma sahip ajandalardır. Siz de bulunduğunuz yerden arzu ettiğiniz takvim türünü seçerek hemen sipariş verebilirsiniz. GC TASARIM güvencesiyle adresinize teslim edilecek takvimleriniz yıl boyunca siz ve sevdiklerinizin bilgi ve kültür kaynağı olacaktır.

 

2023 Yılı Takvim Çeşitleri

 

Takvimler her kullanıcıya farklı çağrışımlar yapabilmektedir. Bu nedenle takvim seçerken ya da baskı yaparken GC her müşteriyi memnun edebilecek üretimler yapmaktadır. 2023 blok takvim basımı yazı karakterinden bilgi içeriklerine kadar en ince detaya kadar eksiksizdir. Takvimler, yüksek kalite baskı tekniği, kağıt özelliğiyle kullanıcı zevkine göre tasarım yapılmaktadır. Takvim çeşitleri;

 

– Blok Takoz Takvim,

 

– Poster Takvim,

 

– Gemici Takvimi,

 

– 52 Haftalık Sümen Takvimi,

 

– Sert Pramit Takvimi,

 

Blok Karton Takvimi sadece bir bölümüdür. Takvim çeşitleri arzu edildiği kadar artırılarak sınırsız müşteri memnuniyeti hedeflenmektedir. Takvim baskı fiyatları ister özel ister kurumsal her yere uygun olarak düzenlenmiştir. Takvim çeşitleri arasından tercihinizi kullanarak özel baskı tekniklerine firma güvencesiyle sahip olabilirsiniz.

 

2023 Takvim Baskıları

 

2023 yılı takvim baskıları, kullanıcı zevki ve ihtiyaçlarına göre tasarlanmaktadır. Blok Takoz Takvim seçeneğiyle sevdiklerinizi sevindirebilirsiniz. Takvim baskı özellikleri arasında altın yaldızlı, renkli blok karton takvimler göz alıcı görselleriyle satışa sunulmaktadır. Sizin sadece seçim yaparak siparişinizi oluşturmanız yetecektir. Blok karton takvimi baskı teknikleri ve görsel zenginliğiyle vazgeçilmez dostunuz olacaktır. Gemici takvimi bütün teknik detaylarıyla kullanıcılara destek olacaktır.

 

Hangi türden takvim ihtiyacınız bulunuyorsa GC TASARIM desteğiyle sahip olabilirsiniz. Siparişlerinizin firma güvencesiyle tarafınıza ulaştırılacağından emin olabilirsiniz. Takvimlerin, baskı özellikleri, kağıt kalitesi ve yazı karakterlerine kadar tüm detayları özenle tasarlanmaktadır. Bütün takvim baskılarında azami özenle çalışan GC sizin siparişleriniz için de profesyonel ekibiyle eksiksiz üretim ve tam zamanında teslimat yapacaktır.

2023 yılı için hazırlanan takvim basımı seçenekleri farklı modelleri ile sitemizde yer almaktadır. Yeni takvim seçenekleri 2023 takvim fiyatları sunulmaktadır. 2023 takvim fiyatları site içerisinde yer almaktadır. Duvar takvimi, masa ve cep takvimi için 2023 takvim fiyatları belirlenmiştir. Özel günleri not etmek isteyen kişiler blok takoz takvim kullanmaktadır. Blok takoz takvim son zamanların en sık kullanılan ürünlerinden biridir. Blok takoz takvim farklı model ve boyut seçenekleri ile hazırlanmıştır. Takvim baskı fiyatları kategoriler halinde sunulan ürünler üzerinde yazmaktadır.

 

Yeni Model Takvim Baskı Fiyatları

 

Takvim baskı fiyatları her ürün için farklılık göstermektedir. 2023 blok takvim basımı ile kaliteli takvim satın almak isteyen kişiler sitemize giriş yapmaktadır. Takvim baskı fiyatları sayesinde pek çok ürün uygun fiyatlı şekilde sunulmaktadır. 2023 blok takvim basımı üzerinde çeşitli bilgilerin yer aldığı ürünlerden biridir. 2023 blok takvim basımı kullanım alanları ile pek çok kişinin tercih ettiği takvim modellerinden biridir. Özel günleri kaydetme konusunda oldukça rahat kullanım sunmaktadır. Model seçenekleri ile duvar ve masa üzerinde kullanıma uygun şekilde üretilmiştir.

 

 


Firmaların 2023 yılı blok takvim fiyatları ve baskısı yaptırmak için bu dönemde olduğundan ucuz ve kaliteli basımı yapan matbaa firması olarak bizi tercih etmelisiniz.

 

2023 Blok Takvim Çeşitleri

 

 
Çeşitlerine göre değişiklik göstermektedir. Aşağıda özellikleri bulunan 2023 takvim fiyatları ile ilgili geniş bilgiler yer almaktadır.

2023 yılı Blok Karton – Çok Renkli – 31×44 cm – 350 gr Amerikan Bristol – (Altın Yaldızlı)
2023 yılı Blok Karton – Çok Renkli – 31×44 cm – 350 gr Amerikan Bristol
2023 yılı Poster – Çok Renkli – 31×44 cm – 350 gr Amerikan Bristol

*Blok kartonlar en az 100-200-300 ve katları şeklinde temin edilmektedir. Stokta kalan ürünlerimiz için bizimle irtibata geçmeniz sağlıklı olacaktır. Stok durumlarını kontrol etmenizi için erken sipariş vermeniz yararınıza olacaktır.

Not : Fiyatlar güncel kur değişkenliği sebebiyle iletişime geçmeniz yararlı olacaktır. Blok takoz takvimi gibi istekleriniz olur ise bu konuda da sizlere memnuniyetle yardımcı olmaktan mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz. Müşteri Blok Takoz takvimi isterse ekstra ödeme yaparak tedarik edebilir ya da tarafımız dahilinde temin edebilir. Ürünlerimizin 100’lük paketler halinde üretimi olmaktadır.
 
2023 Yılı Takvim Örnekleri
 

 

  • Blok Karton Takvim Basımı (2023 yılı)
  • Poster Takvim Basımı (2023 yılı)
  • Battal Gemici Takvim Basımı (2023 yılı)
  • Gemici Takvim Basımı (2023 yılı)
  • Tekli Gemici Takvim Basımı (2023 yılı)
  • Sümen Takvimi Basımı (2023 yılı)
  • 52 Hafta Sümen Takvimi Basımı (2023 yılı)
  • Sert Piramit Takvim Basımı (2023 yılı)
  • Piramit Takvim Basımı (2023 yılı)

 
2023 Ömür Takvim Modelleri
 

 
2023 ömür takvim seçenekleri en yeni ürünlerden biridir. Üzerinde tarihin detaylı şekilde yazdığı 2023 ömür takvim masa ve duvar kullanımı için uygundur. 2023 ömür takvim ile randevu planları oldukça rahat yapılmaktadır. 2023 takvim baskı fiyatları bu ürün için farklılık göstermektedir. 2023 takvim baskı fiyatları üzerinden seçim yapmak mümkündür. Sitemize giriş yapan çoğu müşteri 2023 takvim baskı fiyatları sayesinde kolay ürün seçimi gerçekleştirmektedir. Ucuz takvim basımı sayesinde kaliteli takvimleri uygun fiyata almak mümkündür.

 

Kaliteli 2023 Yılı Ucuz Takvim Basımı

 

Ucuz takvim basımı için tercih edilen ilk adres sitemizdir. Farklı ürün seçeneklerinin yer aldığı sitemiz ucuz takvim basımı konusunda uzman olan adreslerden biridir. Kişiselleştirilebilir ürün seçenekleri ile hem duvar hem de masa takvimi yapılmaktadır. Yeni yıl için belirlenen takvim konseptleri hazırlanan takvim modelleri ile birlikte sunulmaktadır. Özel günlerin ve randevuların daha rahat bir şekilde not edildiği takvim seçenekleri sitemiz üzerinden kategoriler halinde müşterilere sunulmaktadır.

 

2023 Takvim Baskı Fiyatları

 

  1. Blok Karton Takvim Basımı(Altın Yaldızlı)Özellikleri : Çok Renkli – 31x44cm – 350 Gr Amerikan Bristol Baskı (2 Çeşit vardır. Bilgi alabilirsiniz.)

 

  1. Blok Karton Takvim BasımıÖzellikleri : Çok Renkli – 31x44cm – 350 Gr Amerikan Bristol Baskı (5 çeşit vardır. Bizden bilgi alabilirsiniz.)

 

  1. Poster Takvim Basımı
    Özellikleri : Çok Renkli – 31x44cm – 350 Gr Amerikan Bristol Baskı (2 çeşit vardır. Bizden bilgi alabilirsiniz.)

 

    1. Battal Gemici Takvim Basımı34×49 cm – 70 gr. 1.Hamur Baskı şeklinde yapılmaktadır.

 

    1. Özel Karton Takvim BasımıÖzellikleri = 350 gr. Amerikan Bristol 34×49 cm ebatlarında olmaktadır.

 

  1. Sümen Takvimi Basımı34×49 cm Ebat – 250 Cilt 52’lik Çok Renkli – 80 gr. 1.Hamur – Yapraklar Aynı – Altı Kartonlu Üstten Tutkallı olmaktadır.

 

  1. 52 Hafta Sümen Takvimi Basımı18,5×40 cm Ebat – 1000 Cilt – 54’lük Ciltler Halinde – Kapak Çok Renkli 250gr. Bristol – İçler Tek Renk 80gr olmaktadır.

 

  1. Sert Piramit Takvim Basımı14×20 cm Yaprak Ebadı – 1000 Adet – 12 Yaprak 128gr Kuşe – Tutaç Beyaz / Mukavva Sıvama – Spiralli olmaktadır.

Piramit Takvim Basımı
 
14x20cm Yaprak Ebadı – 1000 Adet – 12 Yaprak 128gr Kuşe – Tutaç Beyaz 400gr. Bristol Baskısız – Spiralli
Sizlerinde promosyon takvim basımı için talepleriniz ve istekleriniz iletişime geçmeniz dahilinde ürün çeşitliliğimiz hakkında sizlere yardımcı olabilriz. Tasarım ve görsel konusunda isteklerinizi yerine getirmek için bize vereceğiniz bilgiler açıklayıcı olmalıdır. Hazır baskılarda uygun fiyatlarımız ayrıca vardır. İmalatımızda ayrıca 2023 atatürk takvimi de vardır. Ancak yeni ya da tasarım konusunda bilgisi olmayan işletmeler için ise ekstradan tasarım hizmetimiz mevcuttur. Ekstra yapılan tasarımlar için fiyatlarımızda tasarım ücreti de eklenmektedir. 2023 promosyon takvim için sipariş sürecimiz 5-7 iş günüdür. Baskılarımız da demo onayı alındıktan sonra basım işlemleri gerçekleşmektedir. Onay verdikten sonra baskıdan dönüş olmamakla birlikte, bu konuda dikkatlice onay vermenizi özenle istemekteyiz. Ucuz takvim basımı konusunda hazır işlerinizde indirim ve iskonto seçeneklerimiz için telefon aracılığıyla bizimle iletişime geçebilirsiniz. Müşterilerimiz için en büyük temennimiz, nice sağlıkla hep birlikte sevdiklerinizle güzel bir yıl geçirmenizi temenni ederiz. Gc Tasarım firması olarak 2023 yılınızı kutlarız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir