GC TASARIM BASKI

 

GC TASARIM Baskı , kağıt ve Pvc üzerine baskılı tüm matbaa ve promosyon ürünlerinin ofset üretimini yapan, BLOKNOT , KATALOG , dergi , kitap ve KARTON ÇANTA konusunda uzmanlaşmış, son yılların önde gelen matbaa firmasıdır.

 

Amerikan Servis ve Ürün kutularınız gibi ürünlerde taklit edilmesi zor baskılarınızı titizlikle üreten, kitap ve dergi gibi çok sayfalı ürünlerinizde uygun fiyatlı kaliteli ürünler sunan bir matbaa firmasıdır.

E-Ticaret 3’lü A4 Fatura Basımı

A4 3’LÜ FATURA BASIMI, E-TİCARET SİTESİ FATURA BASIMI, 3LÜ FATURA BASKI

 

 
FATURA ÇEŞİTLERİ NELERDİR ?
 
Firmaların birçok özelliği olan ve çok sık kullanılan ve de ürün satımı veya bunun gibi özellikler için yapmaları gereken tek şey fatura kesmeleridir. Bunun için birçok özelliği olan faturalar hakkında gerekli bilgiler ve donanımlara sahip olmanız gerekmektedir.
 

 

Fatura basımı derken birçok özelliği olan seçenekler şunlardır;
 

  1. A4 fatura
  2. A5 fatura
  3. Lazer baskılı fatura
  4. Sürekli Form
  5. 3’lü A4 Fatura
  6. Perforaj Fatura
  7. Ciltli Fatura

 

  • A4 Fatura Basımı : Günümüzde çok sık kullanılan ürünlerden olup, firmaların vazgeçilmez ürünlerinden bir tanesidir.  A4 fatura basımı yaptırmak için önemli olan çalışmanızın 210mmx297mm  olmasına dikkat edilmelidir. Bunun için tasarımlarınızda  mutlaka 3mm  kesin payı veya taşma payı bırakmayı unutmayınız.  yapmanız gereken tek şey çalışmanızda ki kaç renk uygulaması yaptığınızı ve bunun formatının özellikle de CMYK  formatında olmasına dikkat edilmelidir.

 

  • A5 Fatura Basımı : Sektörde birçok firmanın günümüzde A4 faturaların yerine A5 fatura basımı yaptırmaktadır. Kullanışlılığı açısından tercih edilen ürünlerden olup, günümüzde sıklıkla kullanılan ürünler arasında gelmektedir. A5 fatura basımı yaptırmanız için,  yapmanız gereken 210mmx148mm  ebatlarını  baz  alarak çalışmanızı o şekilde yapmanız gerekmektedir.  Tasarımlarınızı da mutlaka taşma payı dediğimiz 3mm  olan kısma çok dikkat etmeniz gerekmektedir.

 

  • Lazer Baskılı Fatura:  kurumsal firmaların şu anda kullanılan  ürünlerin başında  yer almaktadır. Tercih edilme sebeplerinin başında gelen en önemli olsun lazer yazıcı ve fotokopi ya da özel baskı yapan kartuşlu ve diğer bu tarz basım yapan cihazlar için üretilmiştir. Özelliklerin arasında en büyük misyonu 80gr 1.hamur  kağıda baskı yapılabilmektedir.  lazer baskılı fatura yaptırmak için en önemli unsurlardan bir tanesi ister çalışmanız A4 olsun, isterse de  A5 olsun, kesim payları ve taşma paylarını mutlaka yapmanız gerekmektedir. Perforaj yapılıcak 3’lü A4 Fatura yaptıracaksanız mutlaka bu konuda grafik konusunda uzman bilgisi olan yada bu işi yapan matbaalara danışmanız sizin açınızdan iyi olacaktır.

 

  • Sürekli Form Basımı : Bu  faturanın en büyük özelliği nüshalarının otocopy (otokopili)  olmasıdır.  Nokta vuruşlu yazıcıların, çoğunda çalışan bu ürünler  kullanış açısından  tüm firmaların vazgeçilmez ürünlerinden bir tanesidir.Genellikle tek renk iki renk üç renk yada dört renk gibi  baskıları yapılmaktadır.  A4 ya da  A5 olmak üzere iki seçenekte basımı gerçekleştirilmektedir. Eğer sürekli form tasarımını yapmayı bilmiyorsanız, bunun için bu işleri yapan grafik ya da matbaa firmalarına danışmanız uygun olacaktır. Sürekli form basımı yapmak için,  A4 sürekli form, A5 sürekli form fiyatlarını öğrenmeniz, maliyetlerini bilmeniz, uygun gördüğünüz takdirde ise basımını yapmanız yukarıdaki seçeneklerden  en uygun olan fatura biçimi olduğuna dikkat ediniz.

 

  • 3’lü A4 Fatura : Bu ürün Tasarruf açısından maliyeti düşük ürünlerin başında yer almaktadır. Çünkü normal faturalarda 3 adet ya da 4 adet gibi birden fazla basım gerçekleştirilmektedir. 3’lü A4 Fatura ekonomik oluşunun  ve ayrıca çok yer kaplamamasının  özel oluşunun farkındalığıyla kullanılan ürünlerin başında  yer almaktadır. Bu faturanın ölçüleri 9,9cm x 21 cm şeklindedir.  bir faturada tek bir sayfada 3 adet fatura basımının olmasının hem yazıcı yazan cihazlara çok mürekkep gitmemesine ekonomi sağlamakta Ayrıca firmaları Birden fazla fatura fazlalığına karşı tekbir basımda çıktı alabilme imkanı sağlamaktadır. 3’lü A4 Fatura  kullanmak için tasarımlarınıza özen göstermeniz gerekmektedir. Eğer bu konuda bilgiye ve sahip değilsiniz firmamızdan teknik destek alabilirsiniz.  fiyatlandırma konusunda 250 ve üzeri adetli basınlarda indirimli kampanyalı ve özel fiyatlandırmamızı ayrıca istemeniz rica olunur.

 

E-ticaret Faturası
 
E-Ticaret Fatura Basımı İçin (A4 3’lü Fatura Basımı İçin Gerekli Evraklar)
Fatura, resmi bir evrak olduğundan ötürü bazı evrakların verilmesi istenilmektedir. Bu evraklar matbaa firmasına ulaştırıldıktan sonra sipariş aşaması başlar. Eksik olan işlemler olur ise, tamamlanana kadar basım işlemi gerçekleştirilemez!

 

Şahıs Firmaları İçin (Adi Ortaklıklar);

 

  • Vergi Levhası
  • İmza Beyannamesi
  • Son KDV Tahakkuk Fişi
  • Kimlik Fotokopisi

Şirketler İçin; (Limited, Anonim, Kollektif vb.)

 

  • Vergi Levhası
  • İmza Sirküleri
  • Son KDV Tahakkuk Fişi
  • Ticaret Faaliyet Belgesi

 

  • Perforaj Fatura : Bunun özelliği faturalarda kesikli dediğimiz şerit şerit kolay yapılabilen faturalar olmasıdır. Perforaj fatura yaptırmanız için A4 ya da A5 faturalarınızda ikili yada üçlü olan birden fazla tek sayfadaki faturalarınıza uygulanan sistemdir. Örnek resimleri şu an okumakta olduğunuz dökümanlar içerisinde bulabilirsiniz.

 

  • Ciltli Fatura : çoğunlukla kullanılan ürünlerin başında yer almaktadır.  sektördeki tüm firmaların ya da yeni açılış yapan firmaların hem ekonomik hem de kolay olmasından faydalanan kullanışı da basit olan  ayrıca tükenmez kalemle el ile yazılan eski sistem faturalardan bir tanesidir.  Ciltli fatura yatırmak için tasarımlarınızda mutlaka tutkal ve cilt payını en azv 1 – 1,5 cm olarak ayırmamız da fayda vardır.  tasarımlarınızı  üst zeminde  bırakırsanız yazılarınız ya da tasarımlarınız faturanızı yırttığınız da yada açtığınızda kötü görünme sebebiyeti verecektir . Bunun için mutlaka tutkal ve cilt payını bırakmanız gerekmektedir.

 

FATURAMI NASIL BASTIRABİLİRİM?

 

Yukarıdaki birçok özelliklerei bakarsanız sektörde çoğu firmanın kullandıkları faturalar bu şekilde olmaktadır. Sizlerde bu tarz faturalardan yararlanmak istiyorsanız tasarım konusunda uzman ekibimiz sayesinde sizlere yardımcı olmaktan gurur duyacağımızı bilmenizi isteriz. Çünkü bu tarz işlerde ki en önemli husus,  tasarımlarımız da renk kaybı olmaması açısından yapmış olduğumuz çalışmalara ve sizlerden onay almadan hiçbir şekilde baskıya gitmemiş tercihlerinizin tamamen size ait olduktan sonra basıma  verdiğimizi unutmayınız. Siparişleriniz için firmamızın telefon numarasından rüyada mail aracılığıyla Bizler ile iletişim  kurabilirsiniz.
 

 

FATURA BASKI FİYATLARI
 
Fiyatlandırmalarımızla ilgili sağlık bilgiler almanız için bizlerle iletişime geçmenizde yarar olacaktır. Çünkü farklı farklı basım çeşidi olan faturalarda düzgün fiyat ve ebat miktarını bizlere vererek, yapılacak işlemlerdeki sisteme göre daha uygun ve kaliteli fiyatlandırma çalışması yapabileceğimizi bilmenizi isterim. Lütfen bu konuda yukarıda telefon numaralarımızdan yada WhatsApp aracılığıyla da görüşlerinizi veya sorularını iletebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir