GC TASARIM BASKI

 

GC TASARIM Baskı , kağıt ve Pvc üzerine baskılı tüm matbaa ve promosyon ürünlerinin ofset üretimini yapan, BLOKNOT , KATALOG , dergi , kitap ve KARTON ÇANTA konusunda uzmanlaşmış, son yılların önde gelen matbaa firmasıdır.

 

Amerikan Servis ve Ürün kutularınız gibi ürünlerde taklit edilmesi zor baskılarınızı titizlikle üreten, kitap ve dergi gibi çok sayfalı ürünlerinizde uygun fiyatlı kaliteli ürünler sunan bir matbaa firmasıdır.

Amerikan Servis Basımı Nedir?

Amerikan Servis Basımı Denilince Akla Ne Gelir?

 
Amerikan servis basımı, mutfak, tekstil, restaurant kategorisinin vazgeçilmezleri arasında yer alan fiyatı ve ucuz oluşuyla basımı kolay kağıt türüdür. Özellikle restaurant ve kafelerin vazgeçilmezi olan amerikan servis modelleri güzel bir dokunuş ile masaları renklendirmek adına en ideal seçenektir. Yazımızın bu kısmında Amerikan servis kağıtlarının özellikleri ve detayları konusunda sizleri bilgi sahibi etmek için makalemizden yararlanmanızı tavsiye ederiz.

 

Restaurant ve Kafelerin Vazgeçilmez Ürünü Amerikan Servis Kağıtları Nasıl Üretilmektedir?

Ünlü restoranların ve yemek firmaları olan tüm işletmelerin şık bir görünüm açısında kullandıkları Amerikan servis kağıdını tercih etmelerinin sebebi, reklam açısından çok gösterişli olsa da kalite ve görünüm açısından da müşterilerin ilgisini çekmektedir. Günün her bir öğününde farklı seçenekleri ile kolay bir şekilde kullanılabilen Amerikan servis kağıtları, daha modern bir servis yöntemi seçenekleri için de ideal bir tercihtir. Amerikan servis modelleri sadece masa örtüsü ile düşünmeyiniz, aynı zamanda kullan at mantığı ile kolayca temizlik oluşturacağında işletmeler de ki vakit kaybının da önüne geçmektedir.
Amerikan servis baskı nasıl yapılıyor; bunu öğrenmemiz için aşağıdaki materyalleri yapmamız gerekmektedir.
 

  • Kağıt Kalitesi : Genellikle 90gr kuşe yada 105gr kuşe kağıda tek yön baskı yapılmaktadır.
  • CMYK Baskı : Ofset matbaalarda bulunan baskı makinelerinde basımı yapılmalıdır.
  • Ebat Oranı : Genellikle 28x40cm yada 30x42cm ebatlarda basımı yapılmalıdır.
  • Maliyet Oranı : Ofset Baskı işlerinde kalıp ücreti yüksek olduğundan adet miktarınız fazla olmalıdır. Çünkü 2000 adet basımı yaparken örneğin 550TL gibi bir tutar ödediğinizde 4000 adette 900 TL gibi bir rakam ödersiniz. Bu yüzden adet çok maliyet az mantığını kullanmalısınız.

 


 

Amerikan Servis Fiyatları

 
Dijital baskı ve ofset baskı arasında Amerikan servis baskı fiyatları çok değişkenlik göstermektedir. Örneğin; 1 tabaka dijital baskı 5 TL iken 1000 adet bastırmak istediğiniz de 5000TL gibi yüksek rakamlara almış olursunuz. Tabi ki bu yöntemi kesinlikle kullanmayınız. Her zaman bu konuda sizlere maliyet analizi yapmanız için ofset baskı Amerikan servis kağıdı önermekteyiz. Gc Tasarım firması olarak yapmış olduğunuz tasarımların kontrolü, baskı aşamasına geçişi, montaj işlemleri vb. kalıp işleriniz dikkatlice incelenip ucuz Amerikan servis kağıdı üretmek için sizlere her zaman yardımcı olmaktayız. Ürün fiyat listemizden güncel takip edebileceğiniz tutarları görmek için web sayfamızda ki anasayfamız da bulunan fiyat listesi linkimize tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sorularınız ve bilgi almak istedğiniz konuda Whatsaap numaramızdan 7/24 olarak çekinmeden siparişlerinizi verebilir, aklınıza takılan tüm soruları memnuniyetle cevap vereceğimizden endişeniz olmasın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir