GC TASARIM BASKI

 

GC TASARIM Baskı , kağıt ve Pvc üzerine baskılı tüm matbaa ve promosyon ürünlerinin ofset üretimini yapan, BLOKNOT , KATALOG , dergi , kitap ve KARTON ÇANTA konusunda uzmanlaşmış, son yılların önde gelen matbaa firmasıdır.

 

Amerikan Servis ve Ürün kutularınız gibi ürünlerde taklit edilmesi zor baskılarınızı titizlikle üreten, kitap ve dergi gibi çok sayfalı ürünlerinizde uygun fiyatlı kaliteli ürünler sunan bir matbaa firmasıdır.

Online Matbaa

Online Matbaa Baskı
 

Online Matbaa Nedir ?

 
    Online matbaa, baskı ile alakalı tüm işleri internet üzerinden hızlı ve pratik bir şekilde yapılmasına denir. Bu platform sayesinde çalışmalarınızı düzenleyip baskıya kolayca gönderebilirsiniz. Online matbaa ile zaman kaybından tasarruf edip işlerinizi hızlıca halledebilirsiniz. Tabi bu durumun size sağlamış olduğu avantajları ve dezavantajlarınıda dikkate almak gerekir. Online matbaanın müşterilerine sağladığı avantajlar ve dezavantajlar şunlardır;

 

Online Matbaanın Sağladığı Avantajlar

 
    Yaptığınız çalışmayı hızlı ve kolay bir şekilde basıma vermenize yarar. Bu durumda sizin diğer çalışmalarınıza beklemeden geçmenize yarayacak. Çoğu müşteri istediği tasarımları eline çabuk geçmesi için sizin firmanızı tercih edecek bu da sizi üst sıralara taşıyıp kalitenizi arttıracaktır. Basıma yolladığınız çalışmayı online olarak internet üzerinden takip edebilirsiniz. Eğer online matbaayı kullanmayıp normal bir şekilde çalışmanızı gönderdiğinizde hata payınız oranınız çok yüksektir. Organize matbaa olarak da bilinir. Çünkü çalışmayı vermeden önce anlaştığınız matbaaya çalışmanızın nasıl olacağını söyledikten sonra basımı alır ve sonra siz yanlış söylediğiniz fark ettiğiniz an çok geç olabilir. Online olarak basıma verdiğiniz çalışmanın kısa süre içerinden yanlış olduğunu anladınız an iptal etme durumunuz var. Bu durumda sizin yaptığınız hatayı geç kalmadan kurtarmada büyük rol oynayabilir. Online matbaanı müşterilerine sağlamış olduğu avantajlardan biri de çok fazla ürün alternatifinin olmasıdır. Online matbaa hizmetini tercih eden kişiler hem güvenli hem de hızlı alışveriş yapmış olacaklardır.

 

– Tüm ürünlerin özelliklerini detaylı bir şekilde görebilirsiniz,
 
– Fiyatlar net bir şekilde verilir sürprizlerle karşılazmazsınız,
 
– İşi en iyi bilen kişiler ile çalışırsınız,
 
– Nakit ödeme yerine kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz bunun yanında taksit avantajlarından yararlanabilirsiniz,
 
– Yaptığınız alışverişlerde ücretsiz kargo sağlanır.
 
– Verdiğiniz çalışmada hata olduğunu hatırlarsanız baskı verilmeden hemen iptal edebilirsiniz veya düzenleyebilirisiniz.
 

Online Matbaa’yı Kullanırken Tercih Edeceğiniz Firma

 
Online matbaa, günümüzde bu kadar yaygın olmaya başladıktan sonra çoğu firmalar ve şirketler online platformlara geçti. Bu sefer platformda çok şirket ve firma olmaya başlayınca müşteriler hangi firmaya iş vereceğini bilmez hale geldi. Bazı firmalar fiyatı yüksek tutuyor bazıları ise müşteriye kaliteli bir iş çıkartamıyor. Bir müşteri ise bunların ikisini bir arada olmasını ister.İşte bu konu GC TASARIM sizlere yardımcı olmak için burada sunduğu fiyatlarla ve referans çalışmaları ile günden güne yeni müşterileri mutlu ediyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir