GC TASARIM BASKI

 

GC TASARIM Baskı , kağıt ve Pvc üzerine baskılı tüm matbaa ve promosyon ürünlerinin ofset üretimini yapan, BLOKNOT , KATALOG , dergi , kitap ve KARTON ÇANTA konusunda uzmanlaşmış, son yılların önde gelen matbaa firmasıdır.

 

Amerikan Servis ve Ürün kutularınız gibi ürünlerde taklit edilmesi zor baskılarınızı titizlikle üreten, kitap ve dergi gibi çok sayfalı ürünlerinizde uygun fiyatlı kaliteli ürünler sunan bir matbaa firmasıdır.

Oluklu Mukavva Fiyatları

Oluklu mukavva kutular, güncel hayatta en çok kullanımaya sahip ambalaj malzemesi olup, lineer adı verilen iki dış kağıt  ve ondüle ismiyle bir ara kağıttan oluşan oluklu mukavvadan üretilen içindeki ürünü koruyan ve muhafaza eden  taşıyan ve satılmasına yardımcı olan ambalajlardır.

ucuz oluklu mukavva fiyatlarıoluklumukavvafiyatlari

Dış ambalaj özellikleri olarak adlandırılan kutular; teslimatlarda vede dağıtımlarda sistemlerin, deniz ve hava taşımacılığına uygun ambalajlar olup ihtiyaca uygun olarak kaplama olarak kullanılmaktadır ve ayrıca da üretilmektedir. Oluklu mukavva kutuları içlerine konulan ürünü korumadaki üstünlükleri arasında , üzerlerine baskı yapılabilmesi vede ayrıca hafif oluşları nedeniyle değişik amaçlarla kullanılıyor olabilmesi için yaygın olarak kullanılmaktadır.  Ucuz oluklu mukavva üretimi  ince dalga kutu üretimindeki ve baskı alanındaki gelişmelere bağlı olarak birincil ve teşhir ambalajları haline de dönüşmeye başladı. Son yıllarda oluklu mukavva kutular,marketlerde teşhir standı olarak da kullanılmaktadır.
Oluklu Mukavva Üretiminde Kullanılan Kağıtlar

Oluklu mukavva, bir ya da daha fazla oluklu tabaka alt ve üst yüzeylerinin düz tabaka ile kaplanmasıyla meydana gelen üründür. Oluklu mukavva üretiminde kullanılan iç ve dış yüzde oluklu da kullanılan kağıt cins ve ağırlıklarına göre, çeşitli spesifikasyon ve gramajlarda üretiliyor. Oluklu mukavvayı oluşturan iç, dış, ara kağıtların gramaj ve cinsi, özellikleri ve kullanılacak tutkalın katkı maddelerinin cinsi üretilecek kutunun özellikleri açısından her biri ayrı önem taşıyor. Oluklu mukavvada kutudan istenilen özelliklere göre bu kağıtların seçimi yapılır. Şimdi yüksek kaliteli oluklu mukavva üretmek, oluk makinesinde oluşan teknik problemleri ortadan kaldırmak amacıyla ham madde olarak kullanılan kağıt daha önemli bir konuma ulaştı. Öncelikle kağıdın kalitesi önem taşıyor. Çünkü iyi kaliteli bir ürünün özellikleri aşağıdaki gibi olmalı;
* Fiziki dayanıklılık
* Elastikiyet
* Tutkal tutma ve nüfuz etme
* Aşındırma özelliği
* Boyut dengesi

Yorumlar kapatıldı.