GC TASARIM BASKI

 

GC TASARIM Baskı , kağıt ve Pvc üzerine baskılı tüm matbaa ve promosyon ürünlerinin ofset üretimini yapan, BLOKNOT , KATALOG , dergi , kitap ve KARTON ÇANTA konusunda uzmanlaşmış, son yılların önde gelen matbaa firmasıdır.

 

Amerikan Servis ve Ürün kutularınız gibi ürünlerde taklit edilmesi zor baskılarınızı titizlikle üreten, kitap ve dergi gibi çok sayfalı ürünlerinizde uygun fiyatlı kaliteli ürünler sunan bir matbaa firmasıdır.

2019 Seçim Afişleri Basımı

2019 SEÇİM AFİŞLERİ BASIMI

 

 

Firmamız bu yıl muhtar ve belediye başkanı 2019 seçim afişleri basımı işlerinizi, ucuz fiyatları ile sektöre hızlı bir şekilde girmektedir. Güncel kampanyalarımız için aşağıdaki yazılarımızı ve fiyat bilgilerimizi takip etmeniz de faydanız olacağını bilmenizi isteriz.
 
Her dört senede bir olan seçimlerde genellikle muhtar afişleri ya da belediye afişleri gibi çalışmalar yapılarak, seçmenlerin dikkatini çekmek adına adayların afişleri bu dönemde sıklıkla görülmektedir. Firmamız bu konuda da sizlere gerekli görsel çalışma ve basım konusunda hizmet vermeye devam etmektedir. Ucuz seçim afişleri yapabilmek için öncelikle yapmak istediğiniz çalışmanızın kaç metre olmasına özen göstermeniz gerekmektedir. Bunun için yapmanız gereken ölçülendirmeleri belirttikten sonra, tasarımlarınız yapılıp, onay vermeniz dahilinde baskı aşamasına geçilmiş olacağınızı bilmenizi isteriz.
 

 
Muhtar Adayı Seçim Afişlerinizi firmamızdan özel baskı olarak ayrıca yaptırabilirisiniz.

 

Seçim Afiş Çeşitleri Nelerdir ?

  • Poster Seçim Afişi

Bu afişlerde genellikle küçük ebata baskı yapılıp, sağ ve sol kısımlarının her kısımlarına kuş gözü dediğimiz, ip geçmesini sağlayan delikleri açılmaktadır.

 

  • Sopalı Seçim Afişleri

Bu ürünler de de genellikle belediye pankartları dediğimiz, iki yanında da sopaları olan afişleri de firmamız üretmektedir.

 

  • Broşür Seçim Afişleri

Seçim dönemlerinde sıklıkla kullanılmakta olan ucuz seçim broşürü seçeneklerinin başında gelmektedir. 2019 seçim afişleri basımı yapmak için en çok tercih edilen broşür tasarımını tercih edebilirsiniz.

 

Sizlerde firmamızdan ucuz seçim afişleri yaptırmak isterseniz, bizlere telefon ya da mail aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz. İstanbul içi ya da şehirlerarası anlaşmalı kargomuz olan MNG Kargo olan firmamızla birlikte tüm Türkiye’ye hizmet vermekteyiz. Tasarımlarınızı onay almadan kesinlikle baskıya vermemekteyiz. Bunu için lütfen tasarımlarınız dikkatlice kontrol ederek onay vermeniz dahilinde işleme alıncağını bilmenizi isteriz. 2019 Muhtar Broşürleri yaptıracak müşterilerimiz için, ön bilgilendirme ve neler yapılacağına dair bilgilendirme yapıldıktan sonra tasarımlarınız yapılacaktır.

 

Seçim Afişleri Baskı Fiyatları

 
GC Tasarım olarak belediye seçim afişleri yaptırmak isteyen işletmeler ya da kişilerin bizlerle iletişime geçmesi ve fiyat teklifi almaları gerekmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir